Bu Blogda Ara

5 Şubat 2012 Pazar

Acıların çocuğu Emrah psikolojisi

Acıların çocuğu Emrah psikolojisi nedir bilir misin? O mood bizim yüreğimize bilinç altımıza her tarafımıza girmiştir. Nedense acı çekmek zevk almaktan daha güzel olmaya başlamış.

Kim yaptı bize bunu? Otobüs şöförü niye sabah sabah arabesk dinliyor la ? Adam dertli ise derdini bi kat daha artırıyor arabesk. 

Maksat elde edemediği şeylerin acısını çıkarmak dünya dan insanlardan nefret ederek ve acılarıyla bunu meşrulaştırarak öc aldığını sanıyor kendini kandırıyor. Hiçbir sorumluluk almadan acılarıyla birlikte derbeder yaşamak daha kolay geliyor. Sevmiş elde edememiş istemiş olmamış ümit etmiş dalga geçilmiş acılar yaşamış kimse gelmemiş o da en kolayını pes etmek ve acılarıyla dünyadan kendisinden öc alarak yaşamayı seçmiş. Bir hayat ki acıya nefrete ve kıskançlığa dayalı. Bir hayat ki ümit yok. Sadece zamanı geçirmek istiyor. Sadece tepki vermek ve acıtasyon yapmak daha güzel beklenti olmazsa hayal kırıklığı da olmaz. İstemezse bir daha yenilmez. Hata yapmak önemli değil zaten vuran vurmuş. İstemiyor, öc alıyor. Birinin onlara bunu gösterip acıların çocuğunu oynamanın saçmalığını göstermesi gerek.

MELİH SEVER..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder